Mina resor & vardagshändelser

Min sista minuten till Rom


skrivet den 02 feb av vici, klockan:12:33

Brorsan och jag kände att vi ville komma iväg några dar och när han, som jobbar som möbelsnickare, plötsligt tappade ett stort jobb var det dags. Vi käkade häromdan och planerade lite direkt på en lunchrestaurang med hans platta. Hittade en sista minuten flygresa till Rom fyra dar från Arlanda hos Reseguiden. Sen surfade vi till en rumsuthyrning och hittade en två inte halvvägs ut till Eur. En bit bort men det funkar. Biljetterna kom på posten några dar senare.

Jag fick en resa till Rom av min fru när jag fyllde 30 (hon följde med så klart…), det är enda gången jag varit där. Trodde det skulle vara stressigt, varmt och trångt men det var faktiskt ganska avslappnat och mysigt. 

Förutom att jag typ stukade foten på en kullerstensgata och fick köpa kylspray så blev det blev mycket god mat, öl, en match, lite ruiner, en tur till Pompejji och lite uteliv. Lite svårt att hitta rätt uteställen (barer etc) men desto lättare att hitta bra restauranger. Mycket nöjd.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt